Farma(ceut)

četvrtak, 20.03.2008.

Veliki brat postao dojenče koje nema tko da hrani

Gasi se Big Brother.

RTL kaže: naši ''celebi'' nisu naviknuti na život u izolaciji. Ne znam da li su to oni primjetili ili ne, ali iz njihovog studia u Dubravi se ne može izaći, a ni samo tako ući. Vjerojatno im je to promaknulo kada su radili studio za live emisije pa su slučajno stavili zid koji kandidatima onemogućuje izlazak iz BB kuće. Još je čudnije što im je trebalo dva tjedna da to shvate. Vjerojatno je neki miš prokopao rupu pa su kandidati shvatili da mogu van i još se više zaželjeli slobode.

Kažu još da je BB jako dobar pa će ih pustiti doma da provedu Uskrs sa svojim obiteljima. Salome i obitelj su zajedno vec tjedan dana. Neven Ciganović će vjerojatno provesti Uskrs sa gazdom u L.A.-u birajući papuče koje će mu gazda obući za Uskršnje jutro. Modni mačak če naganjati miševe a Dvornikovi jedni druge.

Postupak kada nešto slažite nabrzinu pa sklepate tako jadno, bez ikakvog koncepta, smisla, estetike i konačno u kroničnom nedostatku vremena bacajući ogroman novac u zrak, zove se RTL-ov Celebrity BB, koji je inače u drugim zemljama vrlo uspješan.

Izbor kandidata im je također bio katastrofalan a očito nisu shvatili odnos snaga. Neven Ciganović je u nekoj emisiji zanimljiv jedino ako je Ljubo Česić Rojs pokraj njega, za razliku od Rojsa koji je zanimljiv i sam po sebi a još zanimljiviji sa Nevenom Napući Mi Usnom.

Modni mačak, kako bi rekao narod Who the fuck is modni mačak?? A sad još skidaju i Ne daj se Nina iz etera. Toliki novac trebali su pametnije iskoristiti ili bar dati Sanji pa neka pomažu djeci.

Mislim da je BB kao koncept završio u Hrvatskoj i ako će ići i u petu sezonu vjerujem da će se provesti jednako kao i sad.

20.03.2008. u 17:45 • 16 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

baljezganja o svemu i svačemu, ponajviše o Farmerima